Zsanett

Zsanett_frame
Jankó Zsanett vagyok, Smink & Maszkmester.

Amióta az eszemet tudom, mindig is érdekelt a szépségipar, az alkotás, a kreativitás. Kitűzött célom mindig is az volt, hogy ebben a szakmában tevékenykedhessek. Nagyon sok területen dolgoztam már és mindig emberekkel foglalkoztam. Nagyon szeretek adni az embereknek illetve örömöt okozni!A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket és barátokat szerez anélkül, hogy tudná.

Úgy gondolom az igazi szépség belülről fakad, de néha segíteni kell felszínre hozni. A smink az egyik eszköze a nőiességnek, szépségnek. A szépség nem ismer korhatárt. 2010. óta folyamatosan bizonyos alkalmakra sminkeltem: szalagavatókra, fotózásokra, esküvőkre, videoklip forgatásokra. 2011. óta országosan egy profi fotóstúdió vezető sminkeseként és szervezőjeként is dolgozom.

Személyre szabott egyéni smink tanácsadásokat már több éve tartok! Professzionális sminkes kurzusaimat a legnagyobb tudásom szerint és a szakma iránti szeretett által és nagy hitelességgel adom át tanulóimnak.