Sombre & Copacabana & Babylights

Sombre

A sombre tulajdonképpen az ombre világosabb verzója. Ennél a festésnél az árnyalatváltás magasabban kezdődik, így természetesebb, lágyabb, kevésbé lenőtt hatással bír az új frizura, és nem lesz olyan kontrasztos a hajszín, mint az ombrenál.

.

sombre

(Fotó: pinterest.com)

.

Copacabana

A copacabana tulajdonképpen az ombre egy továbbfejlesztett változata. Azért nevezték el így, mivel olyan, mintha a tengerparton való napozás következtében világosodtak volna ki tincseink. A természetes napszívta frizurát ebben az esetben melírozással hozzuk létre. A mai trendek szerint fontos, hogy ne legyen túl kontrasztos, inkább legyen finom és visszafogott hatása. A melír itt a hajtő alatt pár cm-rel kezdődik, így keltve az átmenetes hatást – a hajtőnél egyébként alig világosabb árnyalatokkal. A copacabana frizura esetében a haj oldalsó részében találhatjuk a melírcsíkokat, ezzel fiatalos keretet kap arcunk.

.

copacabana

(Fotó: pinterest.com)

.

Babylights

Az alábbi festéstípusnál a „babylights” olyan micro-kiemeléseket, világosított tincseket jelent, mellyel visszaadhatod hajadnak gyermekkori természetességét. Tulajdonképpen a fóliával elkülönített és befestett tincseket, és az így készült melírt takarja.

.

babylights-

(Fotó: pinterest.com)

.

Mi vár rád a képzésen?

  • 10:00-12:00 elméleti betekintés: Szín mélység, világosítás kifejtése, anyagok helyes használata
  • 12:00-13:00 ebéd, frissítő
  • 13:00-17:00 gyakorlati oktatás modelleken: oktatás hozott modellen vagy babafejen, workshop szerűen működünk így segítve a tökéletes munka elérését

1 napos képzésünkön megtanulhatod a mikrokiemeléseket, a finom letisztult élvonalak visszafogottan tükröződnek a haj belső és külső részein

 

A képzés elvégzéséhez fodrász előképzettség és festés alapismeretek szükségesek!

.

A képzés helye: Érd

A képzés ára: 49.990 Ft

Itt tudsz jelentkezni a képzésre:

A pontos dátumot telefonon vagy e-mailben egyeztetjük.
Scroll to Top